Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


84.rész

2014.05.02

 

Kicsöngettek és a diákok elkezdte kiözönleni a termekből és az épületből. Nick-ék szokásukhoz híven, különc módon befelé mentek, a tömeggel szemben. Bent, a teremben Nick ledobta táskáját, s már ült volna le, mikor kiabálásra lett figyelmes. A folyosó zengett az üvöltözéstől. Gyorsan körbenézett, szemével Zoey-t és Bridget-et kereste. Zoey meg volt, de Bridget-et nem találta. A gyomra azonnal görcsbe rándult, rögtön kirohant a teremből.

Zoey: Nick! Nick, hová mész?! – kiáltott utána

Nick az ajtóban torpant meg, mikor látta, hogy Maka, a szekrénysornak lökte Bridget-et, és teli torokból üvöltött vele. A fehér hajú iker először fel sem ismerte azt a lányt. Hosszú, barna haj, zöld szem, szépség pötty a száj alatt, volt neki egyáltalán ilyen ismerőse? Ekkor ugrott be neki, Maka az első sorban ült, tipikus álszent lányka volt, ezért nem tulajdonított neki túl nagy jelentőséget, ezért nem jegyezte meg. Kérdések tömkelege futott végig rajra, de mikor meglátta, hagy Maka kezét ütésre emelte, azonnal lépett. Oda rohant és megragadta a lány karját.

Nick: Ezt te sem gondoltad komolyan! – förmedt rá

Maka: Te mit pofázol bele?! Takarodj a dolgodra! – ordított hátra, miközben szabad kezével még mindig Bridget-et szorította

Nick dühösen összeszorította a szemeit, elrántotta a lányt falhoz szorított barátnőjétől, de olyan, hogy az a földre zuhant.

Nick: Kussolj, vagy még rosszabbul jársz! – fújt rá

A barna hajú lány fújtatva nézett fel, zöld szemei égtek a dühtől. A körülöttük álló tömeg csak nőt és nőt. Kíváncsi tekintetek figyelték a két balhés lányt, hisz a show-ra mindenki kíváncsi volt.  Bridget félve nézte őket, megszorongatott csuklója zsibbadt a fájdalomtól. Az ajtóban, vele szemben álló Zoey-ra nézett. Vigaszt keresve, annak szemeiben, de ott, csak a sajátjához hasonló riadt tekintettre lelt.

Bridget: Hiíro-san, ne! – kapott a lány után

Zoey: Nick nem éri meg! – kiáltott fel ő is

De se Nick, se Maka nem akarta ennyiben hagyni a dolgot. A két kilencedikes egymásnak ugrott, s tépték, marták egymást, ahol csak érték. A barna lány hirtelen megragadta Nick nyakkendőjét, jó erősen megfogta azt, s annál fogva lökte a neki a lányt a szekrényeknek. Jó párszor a szekrénysornak verte Nick fejét, miközben torokból üvöltött vele.

Maka: Azt hiszed csak, mert mindenki fosik a bátyádtól, nem kaplak el?! – visított

Nick: Nem a bátyámtól, tőlem fosnak, amiért olyan vagyok, mint ő! – ordított vissza

Az iker fejében ekkor már leszállt a lila köd, melyet már nem uralt, csak elveszett benne. Elkapta Maka karját, s a lányon felül kerekedve a földre kényszerítette. Csak úgy, mint a barna lány nála, ő is a nyakkendőre fogott rá. Mindeközben a tanárok már oszlatták a tömeget, mely egyre hangosabban szurkolt, tudomást se véve sem a becsöngőről, se a házi rendről. Zoey remegve rohant Bridget mellé, megmarkolta a lány ingujját és maga felé kezdte húzni.

Zoey: Bridget! Bridget tennünk kell valamit, ki fogják rúgni! – lábadtak könnybe gesztenye barna szemei

Bridget ledermedve állt, csak állt, és bámulta barátnőjét, aki nem csak, hogy épp megalázta magát, de egyenesen a vesztébe rohant.

Bridget: Úgy…sajnálom… az én hibám, miattam teszi ezt, Zoey sajnálom…- törölte le arcán folyó könnyét

Zoey: Úristen! Ne hogy már is temetni kezd! – mordult rá

Bridget ingét idegesen markolászva körbenézett, a remény utolsó szikráját kereste. Valakit, aki segít, vagy olyat, aki legalább együtt érez vele. Ekkor szúrta ki Ikuto-t, a fiút, akivel Nick egyre több időt töltött. A tömeg legvégén állt, épp csak ideért. Zoey benne társra lelt. 

Zoey: Bridget nézd! Ikuto-kun a mi emberünk! –  kiáltott fel, egészen vidáman

A vörös iker azonnal megindult a fiú felé, Bridget-et is magával húzta, nem hagyta ott. A tömegen kegyetlenül átverekedve, az idegesítő, pofátlan népeket pusztítva, felrúgva, vesén könyökölve, meg sem állt a sötét hajú fiúig.

Zoey: Ikuto! – intett nyújtózkodva

Ikuto a kis vöröshöz lépett, s még mielőtt bármit is szólhatott volna, Zoey belekezdett.

Zoey: Ne is kérdezd! Olyan, hülye és önfejű… kérlek segíts! Könyörgöm! Állítsd meg! – kérlelte

Ikuto ekkor már nem is akart mit mondani, azonnal Nick-hez indult. Magában mormolva minden gondolatát erről az felelőtlen, ostoba lányról. Oda érve rögtön elkapta Nick karját és felrántotta a földről.

Nick: Hé! Mit akarsz?! – pillantott hátra, miközben még mindig Maka után kapálózott

Ikuto: Azt akarom, hogy ne rúgjanak ki! Nem vagy már így is elég nagy bajban?! – válaszolt erélyesen, de a hangját még nem emelte fel

Nick próbált kiszabadulni a hatalmas kezek erős szorításából. De hiába rángatta a karját, Ikuto nem eresztette. Fort a dühtől, és mikor az agya eldurrant sose tudta fékezni magát. Kitépte a kezét a fiú markából, és a lehető legnagyobb pofont keverte le neki, ami csak az erejéből tellett. Ebben a pillanatban síri csend lett, az iskolában ilyen még nem történt, verekedés, majd egy magasabb rangon álló férfira teljes megszégyenítése. XXI. Század ide vagy oda, itt ilyet lehetett megtenni. Bridget félve kapta kezeit a szája elé, Maka sem ugrált többet, Zoey pedig lassan, szánakozva rázta meg a fejét.

Nick: Ne szólj bele! Hallod?! Ehhez neked kurvára nincs közöd! – üvöltött rá, hangja vízhangozott a folyosón

Saját hangja fejében is visszacsengett, szája résnyire nyílt, szemei elkerekedtek. Zsibbadó kezét lassacskán leengedte, miközben ráeszmélt tettére. Más nem érdekelte volna, de Ikuto, ő érdekelte. A fiú csendben állt előtte, de ez nem olyan csend volt, mint amit eddig látott tőle, ez a visszafojtott düh csendje volt. Ikuto arcán égett a vörös folt, melyet Nick keze hagyott ott. A fehér hajú lány már belekezdett volna a hosszas bocsánat kérésének soraiba, mikor valaki megfogta a karját. Az igazgató helyettes, szikrázó szemekkel vezette el a lányt, végig a folyosón, az emberek előtt. Nick egy másodperce Maka-ra nézett, kit az osztályfőnök húzott fel a földről, s indította meg ugyan abba az irányba, melybe őt is vitték, majd ismét Ikuto-ra nézett. A fiú sötét szemekkel nézett utána, az a bohókás, rossz fiús csillanás kiveszett a tekintetéből, így még sose nézett Nick-re. És ezt ő már ezt az egy alkalmat is átkozta.

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 2
Összes: 242912
Hónap: 4175
Nap: 155