Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


75.rész

2014.03.29

Nick lesújtva ácsorgott a folyosó közepén, ez a mai nap már igazán sok volt neki. Zoey lassan mögé sétált, s óvatosan a vállára tette a kezét. Nick ekkor, mintha csak villám csapott volna belé úgy ugrott fel. Toporzékolva, hisztizve kezdett el szitkozódni. Szidott mindent, ami csak a környezetében volt, szerencséjére elég késő volt már ahhoz, hogy az iskola üres legyen, és senki ne hallja. A lányok, magukat kissé összehúzva figyelték a fehérke újabb dühkitöréseit. Majd mikor az megnyugodott, magát kifújva, arcán vérfagyasztó mosollyal fordult barátnőihez.

Nick: Nem baj! Maaajd megtaláljuk! Elvégre… azt már tudjuk, hogy ide jár! – fagyott arcára a mosoly  

Zoey: Hugi… jól vagy? – kérdezte félénken

Nick: Persze, miért ne lennék? – vigyorgott

Zoey: Csak..kérdem… - motyogott

-         Lányok, lányok! – szólongatta őket egy ismerős hang

Az egyik osztálytársnőjük integetett nekik a folyosó végéről. A három lány épphogy csak oda nézett, Kimiko mér széles mosollyal az arcán állt mellettük.

-         Szisztok! – kuncogott boldogan

Nick: Mit akarsz?! – fordult felé gyilkos tekintettel

A lány ekkor kissé megszeppent és hátrált egylépésnyit. Zoey kishúgát arrébb rántva, és testével takarva lépett a lány felé.

Zoey: A testvérkém azt akarta kérdezni, hogy „Mit szeretnél Kimiko?” – mosolygott kedvesen

Nick karba tett kezekkel állt meg mögötte, Zoey szavait hallgatva csak a szemét forgatta és pofákat vágott. Mindannyian tudták, hogy esze ágában sem állt ilyet kérdezni. Nem is igazán értette, minek szédíteni a dolgot. Inkább elfordult, nem is érdekelte a bájcsevej, rosszul volt ettől az értelmetlen udvariaskodástól. Épp a hirdető falon sorakozó kiírásokat fürkészte a szemével, mikor meglátta Ikuto-t. A fiú épp a fülesét, rakta be a fülébe. Kedvenc számát elindítva ment a főbejárat felé. Nick tekintete azonnal meglágyult, gyorsan rálesett a barátaira, majd a kékhajú fiú után rohant. Ikuto már leért a lépcsőről, mikor Nick megállt annak tetején, s utána kiabált.

Nick: Ikuto! Ikuto, várj! – kiáltozott

A fiú megállt és visszafordult, füléből a fülest kihúzva, meglepve nézett fel a lányra, aki, lábait kapkodva rohant le a lépcsőn és állt meg előtte, ezzel kíváncsivá téve őt. Arc vonásai ismét nyugodttá váltak, miközben elrakta a telefonját.

Ikuto: Hát te, Picuri? – kérdezte hangjában csipetnyi gúnnyal

Nick: Én…én csak… figyelj én gondolkoztam a tegnap történteken! Én…én nem hiszek a pletykáknak! – nézett fel a fiúra, csillogó szemekkel, méreteire irányuló gúnyolódást figyelmen kívül hagyva

Ikuto sose gondolta volna, hogy Nick így néz majd rá, sem azt, hogy valaha bocsánatot fog kérni tőle. Nick Hiíro? Ő tőle? Hiszen a hercegnőcskének mindig igaza kell, hogy legyen. Nem alázhatja meg magát holmi bocsánatkéréssel!

Ikuto: Csak nem bocsánatot kérni készülsz? – vigyorodott el büszkén

Nick: Nem! Vagyis…hát….de! Nekem…nem volt jogom beleszólni az életedbe és… nem gondoltam komolyan azt, amit mondtam… sajnálom… - hajtotta le a fejét

Ikuto nem igazán tudta hová tenni a dolgot, se lereagálni. Azon gondolkodott, hogy most csúfolja ki, bebizonyítva a kiscsajnak, hogy kettőjük közül ő az erősebb, vagy fogadja el a dolgot, a békülés útjára térítve kapcsolatukat. Nick ekkor ismét felnézett rá, s ekkor Ikuto meglátta a tükörképét a lány szemeiben, és ez elkábította. Szemei tükrök voltak, melyekben a legapróbb részletek is tökéletesen látszottak, égszínkék tükrök voltak azok.

Ikuto: Jaj istenem… van egy húgom, pont ilyen! Ha így néznek rám, akkor nem tudok, nem megbocsájtani… - sóhajtott megadóan

Nick hirtelen felnevetett, szemei pedig ragyogtak az örömtől, és a fiú, amióta csak ismerik egymást, először mosolygott vissza rá.

Nick: Mmm… merre mész? – dőlt oldalra, csak, hogy láthassa az utat amerre Ikuto indult

Ikuto: Kachidoki híd felé… te? – nézett hátra, majd újra a lányra

Nick: Én is! Akkor együtt megyünk! – jelentette ki, arcára csibészes vigyor ült ki

Az ellenkezést meg sem várva indult el, a haza vezető úton. Három lépést tett, majd visszanézett a még mindig a kapuban ácsorgó fiúra.

Nick: Nem is tiltakozol? – pislogott meglepetten

Ikuto: Lenne értelme? – kérdezett vissza

Nick: Hm…nem nagyon. – rázta meg a fejét

Ikuto: Akkor meg?! – indult a lány után  

 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 3
Összes: 237157
Hónap: 3971
Nap: 190