Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5.rész

2011.07.02

A gyönyörű, fehér burok mi körbe vette a lányt, és pár másodperc után kipukkadt. A apró fényszikrák szétszóródtak, s lassan elhalványultak, majd eltűntek. Ahogy a burok semmisé vált egy női sziluett lett látható. Ahogy kitisztult a kép egyre több minden látszott a belőle. Nick külseje teljesen megváltozott. Felemás, térdig érő csizma volt rajta kék és ezüst színekben, combján pánt feszült, ruhája egy kék, pánt nélküli dressz volt ezüst szoknyával, karjain pántok voltak, kézét fele más kesztyű díszítette, nyakában „nyakörv” volt, amin egy medál csillogott, fehér haja már kék volt elől hátul pedig ezüst színű. Fekete farka a földet súrolta, rajta ezüst szalag volt, melyen csengő csilingelt, fején két, hatalmas, bolyhos fülecske volt. Nick lassacskán kinyitott a könnyes szemeit és felnézett, ragyogó szemeinek színe sem egyezett már. A sírástól szipogott még, résnyire nyitott szájjal bámult meredten maga elé. Lehajtotta a fejét és reszkető kezeire nézett. Homályosan látott és abból is kettőt. Tekintette lassan felemás csizmájára tévedt és az amellett pihenő szőrös farkincára. Az arca hirtelen döbbenté vált, óvatosan megrázta farkának a végét, amin a csengő hangosan csilingelt. Egy pillanatig meredten bámult maga elé, majd hangosan felsikoltott. Mire észbe kapott a szőke fiú magával rántotta, a hófehér róka, mit eddig elvakított a fény újra támadásba lendült. A srác az ház mögé cibálta a lányt, a falnak nyomta a zavarodott Nick-et. 

Nick: Mi-mit akarsz tőlem te suhanc?! – rántotta ki a karját a fiú kezéből

- Suhanc?! Ide figyelj te kis csitri! Szívesen dobnálak oda, annak a démonnak, de szükségem van rád, és sajnos az életem is megmenteted az előbb… bár azt a bukósisakom bánta…- figyelt a ház sarka felé

 Nick: Szükséged? Neked, rám?! Ki a halál vagy te?! – lökte el magától, a falnak dőlt és lassan lecsúszott, remegett a félelemtől, selyem ruháját simogatta lassú mozdulatokkal.

- A nevem Elliot Grant és te most velem jössz! – mordult fel

 Nick: E-Elliot? A..Amcsi vagy?! – kérdezte halkan és nézett fel rá

Elliot megragadta a lány karját és rohanni kezdett vele. Nick nagy szemekkel pislogott a szőke fiúra, nem értett semmit, rémült volt és zaklatott. Nem értette, hogy mi történt vele az előbb, hogy mi ez az új külső és, hogy mik azok a hatalmas fülek. A fiú az egyik szomszédos ház tűzlépcsőjéhez rángatta.

Elliot: Felfelé! – lökte előre a lányt

Nick: Mi?! – pislogott értetlenül

Elliot: Vonszold már magad felfelé! – kezdte tolni

Nick nehézkesen megindult, elkezdett felrohanni, a lépcsőfokok csak úgy követték egymást. Remegő lábakkal lépett fel a tetőre, az első ami feltűnt neki az volt, hogy nem jött elő az asztmája, mintha soha nem is lett volna.

Elliot: Voltál már fent egy ház tetején? – ment előre, megint megfogta Nick kezét és húzni kezdte

Nick: Egyszer…a barátimmal… - követte, elpirult Elliot tetteitől

Elliot: Rendben, akkor gondolom már néztél le egy ilyennek a tetejéről…

Nick: Hát…- mondta halkan

Elliot a lány derekára tette a kezét és felrakta Nicket a peremre, a lány borzolt farokkal és hátra csapott fülekkel sikoltozott és markolt Elliot kabátjának ujjába.

Elliot: Maradj csendben! Nyugi nem doblak le..

Nick: Hogy a francba ne esnék le?! – kiabált rémülten

Elliot: Ez csak a széle a tetőnek, különben is tartalak…de, ha ugrálsz megcsúszhatsz, és nagyobb eséllyel esel le.. – szorította a lányt

Nick szipogva nézte a fiút, abba hagyta a mozgolódást és mély levegőket vett. Lehajtotta a fejét, de nem merte kinyitni összeszorított szemeit.

Elliot: Nyisd ki a szemed! - morgott és dőlt Nick felé

Nick: Nem! – rázta meg a fejét

Elliot: Csináld már! – engedte el egy pillanatra, hogy megijessze

Nick felsikoltott és kinyitotta a szemeit, újra a fiú ruhájába markolt.

Elliot. Jól van, jó kislány…nos...tudni akarod mi folyik itt…igaz?

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 1
Összes: 269164
Hónap: 2080
Nap: 89