Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ellenségek

uj-bitkep.bmp.jpg 

uj-bitkep--2-.bmp.jpg

Név: Shihiro Hayami 

Kor: 20 év

Horoszkóp: Rák

Súly: 72 kg

Magasság: 176 cm

Leírás: Shihiro maga köré gyűjtötte azokat az a fiatalokat, akik természetfeletti erejük miatt zavartak. Megkörnyékezi ezeket a már amúgy is idegileg megroppant tiniket és „segítő kezet” nyújt nekik. Otthont ad nekik és megvédi őket, attól, hogy hatalmuk nyilvánosságra kerüljön. A seregeibe állítja ezeket a különleges embereket és segítségükkel védi meg magát, és érja el céljait. Ikuto volt az, akit mindenképp a szárnyai alá akart venni, de mikor a fiú nemet mondott, Utau-t használta fel, hogy megszerezhesse Ikuto hatalmát. A fiú volt az ő jobb keze, az ő bestiája.

 

 

 

-a.jpg

Név:  Wong An "Anne"

Kor: 17 év

Horoszkóp: Skorpió

Súly: 56 kg

Magasság: 165 cm

Származás:  Kína

Leírás: Anne vadabb, mint húga. Ez azért van, mert ő sokkal zavarodottabb, bele sem gondolt, mit tesz. Élvezi a vérengzést és a harcot, kiszemeltjét a halálba kergeti, vagy ő maga gyilkolja meg, ha kell. De sírva tud fakadni egy perc alatt, őt hurcolták meg az egyik legjobban az ereje miatt. Shihiro nyújtott neki segítő kezet, ezért cserébe pedig Anne hűséges hozzá, mindent meg tesz neki. Állítóleg szerelmes Shihiro-ba, bár ez sokkal inkább rajongás „megmentője” iránt, mintsem igazi szerelem. 

-a2.jpg

Név: Wong Yuan "Kio"

Kor: 17 év

Horoszkóp: Skorpió

Súly: 54 kg

Magasság: 160 cm

Származás:  Kína 

Leírás: Az ikerpár csendesebbik fele, komor és komoly. Törékeny alkat és ehhez hűen is viselkedik, nagyon csendes és olyankor is halk. Testvéréhez hasonlóan neki is fekete szárnyai vannak. Habár visszafogottnak tűnik első ránézésre, hamar rá lehet jönni, hogy ő az, aki a háttérből irányítja a dolgokat. Ő az egyetlen, aki le tudja állítani, ikrét. Méltó ellenfelének Nick-ket tartja, mással nem hajlandó foglalkozni. Először ugyan nem nagyon ment bele a harcokba, hatalmas dühre gerjedt mikor Ikuto szerelme összejött Nick-kel. Testvére halála csak rontott a dolgokon, Anne pusztulása után eltűnt, de bosszút fogadott Nick-kel szemben.

 

mshiguchi_large.jpg

Név: Nanami Atuka

Kor: 16 év

Horoszkóp: Oroszlán

Súly: 50 kg

Magasság: 166 cm

Leírás: Nanami nagyon okos, kiskora óta kitűnt a többiek közül. Másságát különleges, karikás szeme miatt tagadni sem lehetett volna, Nanami látja a múltat,a jelent és a jövőt. Első látásra ugyan normálisnak tűnik, valójában az összeomlás szélén áll. Ha valamelyik számítása nem jön be képes összetörni, zavarodottságában gyilkolni van öngyilkos lenni. Ő az egyetlen, aki sosem megy „küldetésre”, ugyan is Shihiro mindig a közelében tartja, hogy tudja mi történik. Nanami volt az egyetlen, akivel Ikuto normálisan beszélt, és aki emberszámba vette Utau-t. Mindent tud Nick-ről, ugyan is a kezdetektől fogva figyelte a lányt, hisz már előre tudta, hogy Mew Moon közeledik. Nanami tudta, hogy Nick lesz az, aki „elveszi” tőlük Utau-t és Ikuto-t, de senkinek sem szólt, így látta helyesnek. Ugyan pszichológiai problémákkal küzd, de nem gonosz. 

nutty.full.1506135.jpg

Név: Akita Nagano „Naga”

Kor: 23 éves

Születésnapja: Augusztus 20.

Horoszkóp: Oroszlán

Magasság: 163 cm

Súly: 47 kg

Leírás: Naga-san fiatal kora ellenére, sok mindent megélt már. Elutasító, konzervatív családja még fiatalon, 17 évesen kitagadta viselt dolgaiért. Megjárta a javító intézetet és a drogelvonót. Lefekszik bármelyik fiúval, aki csak megkéri rá, vagy azzal, aki megtetszik neki. Sokat nevet és mosolyog, szereti játszani a hülyét, ezzel átverve mindenkit, aki csak körülötte van. Így szokta elrejteni szívfájdalmát, vagy épp valós céljait. Egyességet kötött Shihiro kuzinjával. Ha Naga ezüsttálcán nyújtja át neki Nick gyengepontját, akkor Shihiro biztosítja a fiú egész hátra lévő életét. De végül mégis csak Naga-san lett az, akit csapdába ejtettek.  


 

 
 

 

Profilkép


Elérhetőség

Hiíro

Szerkesztő: Hiíro
Nyitás: 2o1o. o2. 22.
Zárás: ---
Az oldalról: Az oldalam az én saját
storymmal foglalkozik. SEMMI SEM
lopott, és kérlek TE se lopj. A képeket én csinálom és a storyt is én írom szóval, ha lopsz azt észre fogom venni!
Ui.: Nincs szükségem senkire sem! Talpra álltam egyedül is, köszönöm!.:)

MewChat
Statisztika

Online: 3
Összes: 299513
Hónap: 2468
Nap: 87